Liebherr ECBN 6256 Beépíthető alul fagyasztós hűtőszekrény

Megrendelhető
Liebherr ECBN 6256 Beépíthető alul fagyasztós hűtőszekrény
Liebherr ECBN 6256 Beépíthető alul fagyasztós hűtőszekrény
Liebherr ECBN 6256 Beépíthető alul fagyasztós hűtőszekrény
Liebherr ECBN 6256 Beépíthető alul fagyasztós hűtőszekrény
Szállítás
INGYENES Országos szállítás
Hivatalos Magyar Jótállás
3 év
1 699 990 Ft
1 709 990 Ft
FRANCIA AJTÓS HŰTŐSZEKRÉNY!
Részletek

Az ideális hűtőt megtalálni bizony nem könnyű. Ne fogyasszon sokat, viszont rengeteget élelmiszert tudjunk belepakolni, legyen frissen tartó fiókja kifejezetten a zöldségek és gyümölcsök számára, és a fagyasztórészlegére se legyen panasz. Lehetőleg ne kelljen leolvasztani, legyenek benne kényelmi funkciók, és a digitális kijelző se hiányozzon. Ja és tojás- valamint palacktartóval is szereljék fel… Az sem árt, ha mutatós darab.

…Ez bizony nem kevés igény, ez az ECBN 6256 Prémium Plus No frostos kombinált hűtőszekrény viszont mindegyik elvárásnak megfelel.  

Funkciók, extrák

Mivel A++ energiaosztályba tartozik, így a fogyasztása miatt nem kell aggódnia. Két kompresszorral és két egymástól függetlenül szabályozható hűtőkörrel rendelkezik. Mivel egy No Frost modellről van szó, amelyben nincs jégképződés, a leolvasztás fáradtságától is megkímélheti magát.

A francia ajtós exkluzív hűtőszekrény hűtőtere 357 literes űrtartalmú, a fagyasztó pedig 114 literes. A hőmérsékletét digitálisan mutatja, és mivel Magic Eye rendszerű, ezért a hőfokot LED kijelzőkkel is mutatja. Érintőszenzoros vezérlésének hála az irányítása, illetve egy funkció aktiválása csak egy érintés.

A hűtése is különleges: Super Cool funkciója azonnal reagál, ha egyszerre sok új étel kerül be a hűtőtérbe: magasabb intenzitásra kapcsol, hogy az újonnan érkezettek mihamarabb lehűljenek az ideális hőfokra, és ha ez megtörtént, visszaáll normál fokozatra. Super Frost funkció is van benne, amely megakadályozza a jégképződést.

Ha nyitva felejtette az ajtaját, a gép azonnal akusztikus hangjelzéssel figyelmezteti Önt, és a riasztások alkalmával a kijelzőn is megjelenik egy ikon, ami megmutatja, mi a probléma.

Középső részében 4 polcot talál, amelyből 3 állítható magasságú. Ajtajában összesen négy rekeszt talál, amelyben az üvegeket helyezheti el kényelmesen. A LED világításnak köszönhetően, amely minden szegletet tökéletes rivaldafénybe helyez, Ön nagyon könnyedén megtalálhatja azt az élelmiszert, amit épp keres.

2 Bio Fresh rekesze van, amely a zöldségfélék, gyümölcsök számára kínál ideális feltételeket ahhoz, hogy minél tovább megőrizzék frissességüket és tökéletes állagukat. A rekeszeket teleszkópos sínre helyezte a gyártó, így nagyon könnyedén ki tudja húzni őket, nem akadna bele semmibe, és ugyanilyen lágyan visszatolhatja a tárolót, ha kivette a szükséges élelmiszert.

Két fagyasztórekesze van, melyeket fiókszerűen húzhat ki. Mindkettőben van LED világítás, így a csomagok megtalálása és beazonosítása nagyon könnyű.

Ice Maker jégkocka-készítője állandó vízcsatlakozással rendelkezik, így segítségével minden alkalomra a legjobb minőségű jégkockákat állíthatja elő, legyen szó csak egy hűs italról vagy egy baráti összejövetelről.

Klímaosztálya: SN-T.

A Liebherr ECBN 6256 részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!

Adatok
Márka
Liebherr
Energiaosztály
F
Szállítói Cikkszám
ECBN 6256
Típus
Alul fagyasztós hűtőszekrény
Kompresszorok száma
1
Hűtőkörök száma
1
Automatikus kiolvasztás
Van
Hűtőtér
357
Fagyasztótér
114
Palacktartó
Nincs
Cserélhető ajtónyílás
Nem
Antibakteriális bevonat
Nincs
Frissentartó fiók
Van
Különleges képességek
-
NoFrost
Van
Típus
Alul fagyasztós hűtőszekrény
Magasságkategória
200 cm felett
Szín
Fehér
Digitális kijelző
Van
Név
Liebherr ECBN 6256 Alul fagyasztós hűtőszekrény
Beépíthető
Igen
Szállítási költség
ingyenes
Éves energia felhasználás
322 kWh/év
Magasság
203.2 cm
Szélesség
91.5 cm
Mélység
62.5 cm
Zajszint
43 dB
Tartozékok
A képeken látható tartozékok nem minden modell alaptartozéka.
Cikkszám
7219
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!