Gorenje DE83/GI Hőszivattyús szárítógép

-15%
Megrendelhető
Gorenje DE83/GI Hőszivattyús szárítógép
Gorenje DE83/GI Hőszivattyús szárítógép
Gorenje DE83/GI Hőszivattyús szárítógép
Gorenje DE83/GI Hőszivattyús szárítógép
Gorenje DE83/GI Hőszivattyús szárítógép
Gorenje DE83/GI Hőszivattyús szárítógép
Szállítás
INGYENES Országos szállítás
Hivatalos Magyar Jótállás
3 év
Válaszd a biztonságot! Válaszd az 5 év jótállást!
212 990 Ft
180 500 Ft
Részletek

Az ön igényeire van szabva ez a szárítógép, mert az összes szövettípust a lehető legjobb módon szárítja, miközben nincs pára az otthonában, így egészséges életteret biztosítva családjának.

2020. októberi modell

ESSENTIAL design
Töltet: 8 kg
Dobtérfogat 117l,
A+++ energiaosztály (176 kWh/év),
Hőszivattyús technológia
LED képernyő érintőgombokkal,
TwinAir kétirányú levegőbefújás,
16 program - személyre szabható,
3 szárítási fokozat,
gyűrődésmentesítő funkciók,
féltöltet,
üvegajtó,
késleltetés 24óra,
WaveActive továbbfejlesztett dob,
180° nyitható ajtó,
StableTech oldalfalak,
4,95 literes víztartály,
gyermekzár,
Méretei:85/60/62,5cm,
Zajszint: 65 db(A)

További információt szeretnék a termékről

Funkciók

_products/features/icon - WaveActive dob

WaveActive dob

Az összes ruhadarab kíméletes kezeléséért
Az egyedülálló, hullám formájú dobkialakítás lágyítja a különböző anyagú ruhák szövetszálait a legkíméletesebb bánásmód érdekében. Ez által a ruháid teljesen szárazak lesznek és kevésbé gyűrődnek össze.
_products/features/icon - Inverteres PowerDrive motor

Inverteres PowerDrive motor

Nagy teljesítményű, mégis csendes motor
Ezt a csendes, mégis nagyon hatékony motort úgy terveztük, hogy biztosítsa a szárítógép hosszú élettartamát, és minden egyes használat során energiát takarítson meg.
_products/features/icon -

"A" kondenzációs hatékonysági osztály besorolás

Eltávolítja a felesleges párát a ruhák szárításakor
A WaveActive szárítógépek minden szárítási ciklusban lenyűgöző mennyiségű, 90%-nyi nedvességtartalmat vonnak ki a ruhákból, ezáltal biztosítják a ruhák teljes száradását és megszüntetik a túlzottan magas páratartalommal járó problémákat. A "B" kondenzációs hatékonysági osztályba tartozó szárítógépekhez viszonyítva ez 55 literrel kevesebb vizet jelent évente - ami nem kerül be az otthonod levegőjébe.

További információt szeretnék a termékről

Egyszerű kezelőfelület

Három lépés és kész is vagy!
A könnyen használható kezelőfelület a középpontban elhelyezett választógombbal lehetővé teszi, hogy mindössze 3 egyszerű lépésben indítsd el a szárítást: kapcsold be a szárítógépet, válaszd ki a programot és nyomd meg az indítást!
Nincsenek almenük extra funkciók és beállítások kiválasztására, ám a nagy érintőfelületen lévő beállítások elérhetőek, így biztos lehetsz benne, hogy a ruháid pont úgy lesznek megszárítva, ahogy a legjobban szereted.
 

TwinAir funkció

Hatékony szárítás nagy mennyiségű ruha esetén is
Még a legnagyobb méretű ruhadarabok is puhák, egyformán szárazak és kevésbé gyűröttek lesznek, amikor kiemeled őket a szárítóból, a Gorenje által szabadalmaztatott kétirányú levegő befúvási rendszernek köszönhetően.
 

Szárítási üzemmódok

Tökéletes illeszkednek az igényeidhez
Technológiánk biztosítja, hogy a ruháid anyaguktól függetlenül a lehető legmegfelelőbb módon legyenek megszárítva a hőfok, a forgásszám és az időintervallum optimális kombinációjának köszönhetően. Ezen beállítások mellett további módosításokra van lehetőség a különböző szárítási módok segítségével, lehetővé téve az éppen aktuális igényedhez teljesen megfelelő kombináció megtalálását.

További információt szeretnék a termékről

 

AirRefresh funkció

Gyors felfrissülés a ruháidnak
Speciális frissítési program a ruháid felfrissítéséhez sportolás vagy épp egy vacsora után. A befújt friss levegő eltávolítja a illatokat, az ételek és a cigaretta szagát. 30 perc múlva a ruháid készen állnak, és majdnem olyan frissek, mintha kimostad volna őket.

Sport program

A sportruházat tisztaságáért
A kényes sportruházat és más csúcstechnológiájú szövetek különleges gondoskodást igényelnek. Ezért fejlesztettük ki ezt a speciális programot olyan anyagok számára, amelyeket általában nem lehet szárítógépben szárítani.
 

Hőszivattyú

Környezetbarát és gyengéd
A hőszivattyús szárítók nagy energiahatékonysággal büszkélkedhetnek, amely nagy megtakarítást tesz lehetővé, és kíméletesebb, mint a hagyományos szárító rendszerek. A hőszivattyús szárítóban a hőmérséklet eléri az 50 °C körüli értéket, amely lehetővé teszi szinte az összes ruhatípus szárítását, ugyanakkor megakadályozza a túlszáradást és a zsugorodást.

További információt szeretnék a termékről

 

Ágynemű

Tökéletes szárítás csavarodás nélkül
A nagyméretű lepedők és ágyneműk gépi szárítása azok alapos egymásba csavarodásával járhat a szárítógépben. Az ágyneműprogram gondosan átgondolt algoritmusokkal és a dob mindkét irányú forgatásával megakadályozza a csavarodást és kiváló szárítási eredményt biztosít.
 

Babaruha program

A babaruhák gyengéd gondozása
Előfordulhat, hogy az apró babaruhák a szárítási ciklus végén is egy kissé nedvesek maradnak. Ezt a speciális programot úgy terveztük meg, hogy segítségével az összes kis rugdalózó tökéletesen száraz és még kevésbé gyűrött legyen.
 

StartDelay

A megfelelő időben szárítva
Programozd be előre a szárítási folyamat kezdetét, és bízd a szárítógépre, hogy a legmegfelelőbb időpontban induljon el, például amikor az áram olcsóbb. A ruhák az előre megadott szinten száradnak meg és készen állnak a vasalásra vagy elpakolásra.
 

AntiCrease

Minimális gyűrődés
Nincs időd a program lejártakor azonnal kipakolni a szárítóból? A WaveActive szárítók a ciklus befejezése után akár 3 órán keresztül is rendszeresen átforgatják a dobban lévő ruhaadagot, hogy minimalizálják azok összegyűrődését.
 

StableTech

Kevesebb rezgés, alacsonyabb zajszint
A speciális oldalfalak minimalizálják a szárító rezgéseit, így a gép csendesebb és stabilabb.

További információt szeretnék a termékről

 

Elegáns ajtó

A tökéletes belépő
A csavarok nélkül, egyetlen műanyag elemből készült ajtó stabilitást biztosít, és megelőzi a zavaró nyikorgást. Teljesen, 180°-ban kinyitható, hogy a dob kiürítése és betöltése a lehető legkönnyebb legyen.
 

AutoDrain

Ne aggódj a víztartály miatt!
Az AutoDrain tömlővel ellátott kondenzációs szárító csatlakoztatható a vízvezeték rendszerhez, így többé nem kell rendszeresen manuálisan ürítened a víztartályt.
 

Gyerekzár

Kíváncsi gyerekek mellett is biztonságos
Mosás közben az ajtó zárva marad, így a legkíváncsibb gyerekek sem tudják kinyitni. Az extra védelem érdekében a kezelőpanel egy speciális billentyűkombinációval lezárható, így elkerülhető a beállítások véletlen módosítása.
 

SoftSound

Felhasználóbarát hangjelzések
A WaveActive mosógépek nemcsak a szennyeshez, de a füledhez is gyengédek. Sípolás helyett lágy hanggal jelez vissza a kiválasztott programról.

További információt szeretnék a termékről

 

Szenzoros szárítás

Érzékelő technológia a hatékony működésért
Az intelligens érzékelő technológia automatikusan vezérli a szárítási folyamatot a kiválasztott program, a ruhanemű típusa és a kívánt szárazsági szint szerint. Az érzékelők leállítják a szárítást, amikor a ruhák elérik ezt a szintet, így azok nem száradnak túl.
 

FiltrationSupreme üvegajtó

Optimális szűrés, tökéletes áttekinthetőség
Az üvegajtó lehetővé teszi, hogy szemmel tarthasd a szárítási folyamatot, míg a FiltrationSupreme rendszer kiváló szűrést biztosít a légáramlás korlátozása nélkül. Szabadalmaztatott kialakítása megkönnyíti a tisztítást, az opcionális belső világítás pedig még egyszerűbbé teszi a szárítást.

 

Adatok
Márka
Gorenje
Energiaosztály
A+++
Szállítói Cikkszám
737086
Típus
Hőszivattyús szárítógép
Aláépíthető
Nem
Szín
Fehér
Kivitel
Normál mélység
Programok
Programok: Ágynemű program, Gyapjú, Ing program, Sport program, AirRefresh levegőztető program, Vegyes anyagú ruha szárítása, Vegyes anyagú ruha vasalószáraz szárítása, Baba program
Szabadonálló
Igen
Digitális kijelző
Van
Szállítási költség
ingyenes
Szárítási töltetsúly
8 kg
Kondenzációs hatékonyság
A
Szárítási zajszint
65 dB
Éves energia felhasználás
176 kWh/év
Szélesség (cm)
60 cm
Magasság (cm)
85 cm
Mélység (cm)
62.5 cm
Tartozékok
A képeken látható tartozékok nem minden modell alaptartozéka.
Cikkszám
12308-2
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!