Bosch WAN24290BY Elöltöltős-mosógép

-27%
LEGNÉPSZERŰBB
RAKTÁRON, PÁR NAPON BELÜL KISZÁLLÍTJUK
Raktárkészlet:
KÉSZLETEN
Bosch WAN24290BY Elöltöltős-mosógép
Bosch WAN24290BY Elöltöltős-mosógép
Bosch WAN24290BY Elöltöltős-mosógép
Bosch WAN24290BY Elöltöltős-mosógép
Bosch WAN24290BY Elöltöltős-mosógép
Bosch WAN24290BY Elöltöltős-mosógép
Szállítás
INGYENES Országos szállítás
Hivatalos Magyar garancia
2 év
Válaszd a biztonságot! Válaszd az 5 év garanciát!
174 900 Ft
126 900 Ft
Részletek

10 év garancia van az EcoSilence motorra. Szerintem ez már magában indokolja hogy ez egy szuper készülék, amely megbízhatóan fog működni. De ez mellett, alacsony víz és energiafelhasználása van. Halkan működik, és akár 15 perces gyors programja is van.

Funkciók, extrák:

8 kg töltet elég egy nagyobb család számára is..

Vízfelhasználás (szabvány szerinti) igen alacsony , 45 liter, így akár minden nap. (9900 liter/év (220 mosási ciklusra vonatkoztatva, mely ciklusokban 60°C és 40°C-os pamut programok szerepelnek részleges illetve teljes töltettel).

EcoSilence Drive™ extrém energiahatékonyságú és csöndes működésű, illetve hosszú élettartamú motor jellemzi, melyre 10 év garanciát vállal a gyártó.

A legjobb energiahatékonysági osztályba van sorolva! A+++-10% energiahatékonysági osztály: 10%-kal nagyobb hatékonyság, mint a legjobb osztályban. (176kw/év)

Nézze meg videónkat! (A leírás folytatódik a videó alatt)

 

Egyszerű és könnyű kezelni a teljesen elektronikus egygombos kezeléssel. A nagy kijelzőn követheti a hőmérsékletet, a centrifuga sebességét, a hátralévő időtartamot, a 24 órás késleltetést és a töltetajánlást is.

Spóroljon a VarioPerfect™-el, amely 65%-kal kevesebb idő- vagy 50%-kal kevesebb energiafelhasználás eredményezhet, és hozzáadható a választott programokhoz.

A szuper 30/15 perces mosás, öblítés és centrifugálás mindössze 30 perc alatt, ám, ha szükséges, ez akár 15 percre is csökkenthető.

Egy átlagos beszélgetés 60 dB. Ez a mosógép szinte suttog a 54dB zajszintjével. A centrifugálás 76 dB, amely abszolút nem zavaró. A készülék alul hangszigetelt, így nem fog felkopogni a szomszéd, ha éjszaka centrifugáz a gép.

Maximális centrifuga fordulatszám: 1200 ford./perc, amely 53% nedvességtartalmat hagy a ruhákban.

Speciális programok: ingek/blúzok, sportruházat/fitness, gyors/mix, allergia plus, szuper gyors 30 és 15 perces program, tolltöltet, MIX csendes/MIX éjszakai mosás, dobtisztító program emlékeztetővel, öblítés/centrifugálás/leeresztés, finom/selyem

Programok: gyűrődésmentesítő program, kezdési idő, hőmérséklet, start/szünet, SpeedPerfect, EcoPerfect, többletvíz és extra öblítés, fordulatszám-módosítás/öblítőstop

Kifelejtett valamit? Nem gond, mert az újratöltés funkciót erre fejlesztették ki. Adjon hozzá mosnivalót, még akkor is, ha már tart a mosási folyamat.

3D AquaSpar mosási rendszerrel van felszerelve, mellyel energiát, vizet, mosószert takarít meg azok hatékonyabb felhasználásával. A egyidejűleg 3 irányból, intenzívebben nedvesíti át a ruhaneműt a speciális aszimmetrikus vízemelő lapátoknak, és az erőteljesebben perforált mosódobnak köszönhetően.

Van benne dobtisztítás emlékeztetővel, így erre se kell figyelni.

30 cm átmérőjű és 180 ° ajtó nyitási szöggel, biztosítva van a könnyed ki- be pakolás.

Antivibrációs oldalfalak nagyobb stabilitást biztosítanak, így nem fog kiugrálni a mosógép a fürdőszobából.

Az ActiveWater™Plus-sal Önnek hatékony vízgazdálkodása lesz, mert az automatikus töltet-beállítás három lépésben felismeri a töltet állapotát, és biztosítja, hogy csak az adott töltethez szükséges villamos energia és víz kerüljön felhasználásra.

A vízvédelmét AquaStop rendszernek hívják. Ez egy speciális biztonsági rendszer, mely vízszivárgás esetén közvetlen a vízcsapnál zárja el a vízbevezetést , így folyamatos védelmet biztosít.

A gyermekek védelmében gyermekzárral szerelték.

Súlyautomatikával szerelték fel, így mindig a töltet mennyiségéhez tudja igazítani a mosógép a víz- és energiafogyasztását.

Méretek (magasság x szélesség x mélység): 84.8 x 59.8 x 59 cm
Éves energia fogyasztás: 176 kWh/év
85 cm-es pult alá csúsztatható

Részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!

Adatok
Márka
Bosch
Energiaosztály
A+++
Szállítói Cikkszám
WAN24290 BY
Típus
Elöltöltős mosógép
Aláépíthető
Igen
Töltetsúly
8
Centrifuga fordulatszám
1200 fordulat / perc
Centrifugálási hatékonyság
B
Mosási hatékonyság
A
Vízvédelmi rendszer
Van
Mosási zajszint
54
Centrifugálási zajszint
74
Szabadon álló
Igen
Beépíthető
Nem
Kivitel
Normál mélység
Éves energiafelhasználás
176
Éves vízfelhasználás
9 900
Szín
Fehér
Digitális kijelző
Van
Programok
ingek/blúzok, sportruházat/fitness, gyors/mix, allergia plus, szuper gyors 30 és 15 perces program, tolltöltet, MIX csendes/MIX éjszakai mosás, dobtisztító program emlékeztetővel, öblítés/centrifugálás/leeresztés, finom/selyem
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
11786
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hitelkalkulátor